База знань ДКВС | F.A.Q для вступника до ДКВС

Повідомлення
13
Реакції
0
Бали
1
KVS_logo.svg.png

Бажаю здоров'я майбутній співробітник! Я дуже радий Вас бачити в наших лавах ДКВС!
ДКВС - це Державна Кримінально-Виконавча Служба. Яка займається наглядом за в'язнями щодо недопущення ними порушень режиму утримання. Також перевезенням в'язнів з НПУ на територію ДКВС для відбування їх покарання та перевиховання.

Чому ви повинні обрати ДКВС ?
1) У нас комунікабельний та доступний колектив.
2) У нас цікаво . Ми навіть беремо участь у діяльності інших організацій.
3) Щоденно проводимо лекції, тренування.
4) У нас ви зможете зробити собі швидкий кар'єрний ріст.<<За бажанням з 3 рангу можна перевестись в іншу організацію>>
5) Ви зможете перевозити ув'язнених , наглядати за ними , виконувати перевиховання та інші накази керівництва.

Трішечки про нашу буденність
  • Кожного дня ми займаємось перевихованням в'язнів та допомагаємо їм стати на шлях до виправлення.
  • Кожного дня підрозділ ВНБ (Відділ нагляду та безпеки) займається тренуванням своїх співробітників в складі ГШР (Група швидкого реагування) та готує справжніх професіоналів своєї справи, які оперативно проводять обшуки в'язням з метою вилучення заборонених для зберігання предметів та займається контролем повітряного простору над територією ДКВС готуючи справжній десант.
  • Кожного дня підрозділ УНК ( Управління Навчального Корпусу) займається вдосконаленням внутрішніх знань співробітників, та допомагає новоприбулим з адаптацією.
  • Кожного дня підрозділ ВТНК (Відділ Тренування Навчального Корпусу) займається фізичною та логічною підготовкою нових кадрів.

Що потрібно для вступу в ДКВС ?
  • 1) Прийти на набір / подати електронну заяву на вступ;
  • 2) Пройти перевірку документів;
  • 3) Пройти опитування.

Що питають на співбесіді ?
  • 1) Скільки у вас ХП <<Це перевірка на розуміння РП, відповідь - не знаю>>;
    2) Представтесь <<Вказуєте ваше Ім'я , Прізвище , Вік>>;
    3) Передайте Ваш паспорт <<Нажимаєте на Q , відкриваєте вкладку з документами , перетягуєте паспорт на людину ,якій хочете передати>>;
    3) Передайте Вашу трудову;
    4) Передайте Вашу медичну;
    5) Що ви бачите у мене в руках ? <<Мої документи , потім вам передають всі документи>>;
    6) Поверніться до мене спиною , що ви бачите в мене в руках ? <<Нічого , я обернутий до вас спиною>>;
    7) Поверніться до мене обличчям , що ви бачите у мене над головою ? <<Небо і більше нічого>>;
    8) Що таке РП , ДМ , ДБ ? <<Риба плаває , Дмитро Магур , Дмитро Білоус , якщо питають офтопом , то
    РП - гра по ролям
    ДМ - вбивство без причини
    ДБ - вбивство автівкою >>;
    9) Якщо ви дійшли до цього етапу , я Вас вітаю !!! Ви пройшли співбесіду на вступ до ДКВС

Статистика форуму

Теми
167
Повідомлення
268
Користувачі
122
Новий користувач
Джеймс Стейтем

Хто переглядає цю тему (Усього: 1, Члени: 0, Гості: 1)

Зверху Знизу