Очікування Владік Мальборо

Статус
Закрита.
Повідомлення
14
Реакції
0
Бали
1

1. Ваш нікнейм:Альберт Хіракава
2. Нікнейм адміністратора:Владік Мальборо
3. Суть скарги:адміністратор а саме Владік Мальборо, не знаючи що це не ДМ, це не ФД посадив мене в деморган, не дивлячись на його роботу, він не знає багатьох правил, ближче до суті, ми їхали по орієнтуваннях, він почав нас дбшити, я йому прострілив колеса, нагадаю що він НРП гравець, і машину його я фактично по РП не бачу, не знаючи що він НРП він посадив мене чому за ДМ, хоча по ньому урону не було, також я вважаю що він недоріс до ІП, і не знає правила адміністрації та видачі покарань, гарно було б провести належно обзвон, а не легенькі питання, забагато порушень від нього вже було.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:13.04.26​

Євгеній Шульга

Головний Адміністратор
Повідомлення
7
Реакції
0
Бали
1

1. Ваш нікнейм:Альберт Хіракава
2. Нікнейм адміністратора:Владік Мальборо
3. Суть скарги:адміністратор а саме Владік Мальборо, не знаючи що це не ДМ, це не ФД посадив мене в деморган, не дивлячись на його роботу, він не знає багатьох правил, ближче до суті, ми їхали по орієнтуваннях, він почав нас дбшити, я йому прострілив колеса, нагадаю що він НРП гравець, і машину його я фактично по РП не бачу, не знаючи що він НРП він посадив мене чому за ДМ, хоча по ньому урону не було, також я вважаю що він недоріс до ІП, і не знає правила адміністрації та видачі покарань, гарно було б провести належно обзвон, а не легенькі питання, забагато порушень від нього вже було.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:13.04.26​
Вітаю, даний адміністратор отримає покарання у виді догани.
Закрито!!!
З повагою Головний Адміністратор

Останнє редагування:
Статус
Закрита.

Статистика форуму

Теми
220
Повідомлення
378
Користувачі
129
Новий користувач
Євгеній Шульга

Хто переглядає цю тему (Усього: 1, Члени: 0, Гості: 1)

Зверху Знизу