Важливо Заявка на посаду ЗГС Держ

Сворс Сворсов

Керівництво проекту
Повідомлення
31
Реакції
3
Бали
8
Вітаю! Шановні гравці LEGION GTA
У вас є змога подати свою кандидатуру на посаду і стати частиною нашої команди

Від вас потребується наступне:

Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним та стресостійким
Мати ігровий рівень 10+
Середній добовий онлайн 3+ годин
Знати правила сервера, ігровий мод
Не мати відношення до інших проєктів
Вік має бути не менше 15 років ( Є виключення на 14)
Примітка: За обман Адміністрації - блокування

Форма для Заповнення

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Скриншот статистики покарань : [Посилання]
4. Ваше справжнє Ім'я:
5. Ваш реальний вік:
6. Місто проживання:
7. Ваш логін Діскорд
8.Телеграм акаунт:
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора:
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера:
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?)
12.Посилання на форумний обліковий запис
13.Чи знімався з посади лідерства чи іншої посади (якщо так, то причини)
14.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік (паспорт, свідоцтво про народження, права і т.п.)(При необхідності):
15.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на нашому проекті, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п
16.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10
17.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора:
18.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”:
19. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора?

З яких причин, заявка може бути відхилена:​

- Дві та більше заявки від однієї людини
- Різний нікнейм на форумі та у грі
- ГА/ЗГА/Куратором Адміністрації, на власний розсуд без пояснення причин
- Використання стороннього ПЗ (у минулому або на цей момент)
- Був контакт та/або взаємодія з продавцями та/або бути продавцем та/або покупцем ігрової валюти;
- Неадекватна поведінка від кандидата
- Кандидат є конфліктним, створення або зберігання упередженого ставлення до гравців (Приклад: встану на посаду Адміністратора, будете всі у деморгані, список вже склав.)
- Спроба нашкодити LEGION GTA, будь-яким способом
- У кандидата є активні або були у історії покарань критичні порушення на інших серверах LegionGTA;
- Попередня заявка була відхилена менше ніж 7 днів тому (Можуть бути виключення);
- Покинули посаду адміністратора менше ніж 14 днів тому (Можуть бути виключення);
- Немає активу за останні 5 днів;

Повідомлення
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш ігровий NickName: Караван Легенда
2. Ваш ігровий рівень:17
3. Скриншот статистики покарань : [Посилання] немає
4. Ваше справжнє Ім'я:Артем
5. Ваш реальний вік:14
6. Місто проживання:Київ
7. Ваш логін Діскорд _88887
8.Телеграм акаунт: @black_89900
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора:+
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера:+-
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?)-
13.Чи знімався з посади лідерства чи іншої посади (якщо так, то причини)-
14.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік (паспорт, свідоцтво про народження, права і т.п.)(При необхідності):
15.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на нашому проекті, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п Мене Звати Артемій Мені 14 років я футболіст художниу
16.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10:10
17.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора:так
18.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”:НЕ
19. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора?

Я йду на посаду адміністратора з метою підтримання порядку на сервері, допомоги гравцям та покращення загальної атмосфери проєкту. Хочу зробити гру більш комфортною та чесною для всіх учасників, оперативно реагувати на порушення правил і конфліктні ситуації.

Також моя ціль — сприяти розвитку проєкту: пропонувати нові ідеї, допомагати новачкам освоїтись та підтримувати активність на сервері. Я прагну бути справедливим, відповідальним та неупередженим адміністратором, який працює на благо спільноти.

Останнє редагування:
Повідомлення
4
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш ігровий NickName:Альберт Хіракава
2. Ваш ігровий рівень:
3. Скриншот статистики покарань :
жмяк
4. Ваше справжнє Ім'я: Сергій
5. Ваш реальний вік: 15
6. Місто проживання: Поточне Львів
7. Ваш логін Діскорд sizemm
8.Телеграм акаунт: sizemms
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора: був
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера: звісно
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?) не було, тільки помилковий деморган, і тест
жмяк
13.Чи знімався з посади лідерства чи іншої посади (якщо так, то причини) знімали, досі не зрозумів чому, не було пояснень, але власноруч ні, навіть догани не отримав
14.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік (паспорт, свідоцтво про народження, права і т.п.)(При необхідності): Я готовий підтвердити вік діючим документом при необхідності
15.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на нашому проекті, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п: на проекті не дуже давно, це свідчить моє id персонажа, можливо місяці 2, нічим не займаюсь наче, в онлайні коли стояв на лідері був від 7ми-10ти годин на день з них 30хв-1 година афк можливо
16.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10: вважаю що 10, але допоки не було змінено правила, тому об'єктивна оцінка 8 можу не всього знати
17.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора: Звісно, не вперший раз
18.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”: Ні
19. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора? Я хочу слідкувати за організаціями, і видавати справедливі покарання кожному із них, хочу реалізувати проект в більше РП, тому що стоячи на лідері зрозумів що це все не дуже просто, особливо мати терпіння, хочу зробити всіх лідерів активними, я готовий набирати, і приділяти актив у грі, слідкуючи за Держ.Орг!

Статистика форуму

Теми
267
Повідомлення
477
Користувачі
162
Новий користувач
Артем Боров

Хто переглядає цю тему (Усього: 1, Члени: 0, Гості: 1)

Зверху Знизу