- Повідомлення
- 4
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
- Ваш нікнейм: Альберт Хіракава (ID: 413)
- Нікнейм адміністратора: Пише система ( попередня справа Сворс Сворсов)
- Суть скарги: Звертаюся з приводу ситуації, яка вийшла за будь-які межі адекватного розгляду скарги. Окрім самого факту зняття, мене було поміщено в КПЗ на 16 годин та 37 хвилин з формулюванням До зняття з посади. Це не є автоматичною дією системи — це свідоме рішення адміністратора обмежити мені доступ до гри.
Я готовий до конструктивного розгляду моєї попередньої скарги в робочому порядку, але не розумію, чому я маю сидіти в камері майже добу, поки адміністрація займається бюрократією. В офіційних правилах немає норми, яка б дозволяла позбавляти гравця можливості грати на такий термін без доведеного порушення правил серверу.
Якщо ви вважаєте, що закрити гравця в камері на 16 годин це нормальний спосіб вирішення конфлікту з лідером, то це викликає великі питання до компетентності. Це не процедура зняття, це банальна спроба заткнути мені рота і виключити з ігрового процесу. Вимагаю негайно випустити мене з КПЗ та почати діяти згідно з вашим же статутом, а не за особистими забаганками, бо це вже не адміністрування, а справжній абсурд і неповага до гравців.
Якщо ви вважаєте, що закрити гравця в камері на 16 годин це нормальний спосіб вирішення конфлікту з лідером, то це викликає великі питання до компетентності. Це не процедура зняття, це банальна спроба заткнути мені рота і виключити з ігрового процесу. Вимагаю негайно випустити мене з КПЗ та почати діяти згідно з вашим же статутом, а не за особистими забаганками, бо це вже не адміністрування, а справжній абсурд і неповага до гравців.
- Доказ отриманого покарання: (додане фото)
- Дата порушення: 25.04.2026